نهمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته (ایران فارما)
بزرگترین رویداد تخصصی دارویی ایران، نهمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته،ایران فارما، با مشارکت گسترده شرکتهای داروسازی داخلی و خارجی، انجمنها و سندیکاها 11 تا 13 مهرماه 1403 برگزار شد.
ما به عنوان گروه دارویی سیناژن برای تعامل بیشتر با فعالان صنعت و گفتوگو در مورد دستاوردها، ظرفیت و توانمندیهای گروه دارویی سیناژن همچون همیشه حضوری متفاوت و چشمگیر در این نمایشگاه داشتیم.
مخاطبان این نمایشگاه، فعالان داخلی و بینالمللی صنعت دارویی، دانشجویان و علاقهمندان به حوزه داروسازی بودند و ما به حضور آنان در غرفه گروه دارویی سیناژن افتخار میکنیم و خرسندیم که توانستیم به همافزایی و انتقال تجربه بپردازیم.
شرکتهای سیناژن و آریوژن؛ دو شرکت فعال در حوزه زیستفناوری، در حال حاضر با تولید بیش از 30 داروی بیوسیمیلار در حوزههای درمانی سرطان و هماتولوژی، نورولوژی، غدد، ناباروری، ایمونولوژی، روماتولوژی و چشم و شرکت نانوالوند از فعالان مهم حوزه داروهای شیمیایی ضدسرطان و سرکوبکننده سیستم ایمنی هستند.
مروری بر فعالیت های گروه دارویی سیناژن در نهمین نمایشگاه ایران فارما
پنل تخصصی «اهرمهای تحقق نوآوری در صنعت داروسازی»
پنل تخصصی با موضوع «اهرم های تحقق نوآوری در صنعت داروسازی، از فهرست دارویی تا مشوق های سیاستی» با حضور دکتر هاله حامدیفر برگزار شد.
دکتر هاله حامدیفر مدیر گروه دارویی سیناژن، در پنل تخصصی اهرمهای تحقق نوآوری در صنعت داروسازی عنوان کرد:
اکوسیستم موجود در فضای کلی کشور، موضوعی است که باید آن را بپذیریم. این اکوسیستم اینقدر بزرگ است و اینقدر سبقه دارد که نمیتوان آن را به افراد، سازمانها و حتی دولتها و دستهبندیهای سیاسی ربط داد.
اصل و اساس اقتصاد ما روی خامفروشی استوار است؛ یعنی حتی بازرگانی را نیز به شکل حرفهای آن تمرین نکردهایم.
اکوسیستم نوآوری در کشور هنوز در مراحل ابتدایی توسعه قرار دارد و با چالشهای مختلفی مانند کمبود زیرساختهای فناورانه، سرمایهگذاری ناکافی در تحقیق و توسعه، ضعف نظام آموزشی، بوروکراسی پیچیده، و ریسکپذیری پایین روبرو است.
برای رشد نوآوری، باید روی ایجاد زیرساختهای مناسب، حمایت از استارتاپها، بهبود نظام آموزشی و تسهیل قوانین تمرکز کرد. این اقدامات میتوانند شرایط را برای تبدیل نوآوری به موتور محرک اقتصاد دارویی و ارتقای رقابتپذیری فراهم کنند.
در حوزه نوآوری بهتر این است که ما ترند را نگاه کنیم. یعنی به جای در نظر گرفتن وضعیت و جایگاه کلی، میزان تغییر و پیشرفت در این حوزه را بسنجیم.
در حوزه دانشبنیانها، اگر به ترندها نگاه کنیم، میبینیم که ما مسیر خوبی را طی کردهایم.
امروز دانشبنیان مفهومی است که در بسیاری از مسائل روزمره مردم، جای خود را باز کرده است و ما دانشبنیان را امروز در جامعه بهعنوان یک مزیت و یک افتخار جا انداختهایم.
«از بتا تا امروز»
نشست «از بتا تا امروز»، که جهت ایجاد فرصتی برای پرسش و پاسخ دانشجویان علاقمند به این حوزه با دکتر هاله حامدیفر، مدیر گروه دارویی سیناژن برگزار گردید و با استقبال فراوان روبهرو شد. در این نشست به دغدغهها و سوالات دانشجویان پاسخ داده شد و در انتهای نشست کتاب «بتا»، با امضای دکتر حامدیفر به دانشجویان هدیه داده شد.
مسابقه «ویال آگاهی»
در سیناژن همواره پیشبرد پروژه هایی با هدف مسئولیت اجتماعی برای ما ارزشمند و مهم است؛ به همین منظور از بازدیدکنندگان غرفه گروه دارویی سیناژن دعوت کردیم تا در مسابقه «ویال آگاهی» شرکت نمایند و با پاسخ دادن به سوالات طراحی شده در مسیر آگاهی رسانی در حوزه سلامت قدم بردارند. در این مسابقه همه برنده بودند. همچنین برای قدردانی از آنان در پایان هر روز به قید قرعه یادگاریهایی از سیناژن به 5 نفر تقدیم شد.
مسابقه «هفت خان»
برنامه دیگر ما در راستای تعامل با مخاطبانمان مسابقه «هفت خان» بود. در جریان این مسابقه که با همکاری گروه دانشجویی بیوتک نتورک برگزار شد، شرکتکنندگان، بر سر کشف هفت خان که هر خان یک مرحله از مسابقه را شامل میشد با یکدیگر رقابت کردند. این مسابقه در هفت مرحله و با هدف افزایش آگاهی شرکتکنندگان در حوزه صنعت داروسازی و بیوتکنولوژی طراحی شده بود و دانشجویان استقبال درخوری از این مسابقه داشتند. در پایان هر سه روز این مسابقه به سه نفر برتر جوایز ارزشمندی تعلق گرفت.
مهر1403
/ /