حضور متفاوت سیناژن در سومین کنگره و نمایشگاه ایران بایو
سومین کنگره و نمایشگاه بینالمللی محصولات بیوتکنولوژی و صنایع وابسته (ایران بایو) با حضور 42 شرکت فعال صنعت بیوتکنولوژی از 17 تا 19 خرداد در محل هتل المپیک تهران برگزار شد.
سیناژن با تولید بیش از 20 داروی بیوسیمیلار در حوزههای درمانی سرطان و هماتولوژی، نورولوژی، غدد، ناباروری، ایمونولوژی، روماتولوژی و چشم، با هدف ارتباط بیشتر و گفتوگو با متخصصان، صاحبان کسب و کار، فعالان صنعت دارو و بهویژه دانشجویان که آینده حوزه دارو و بیوتکنولوژی کشور در دستانشان است، در این نمایشگاه حضور یافت.
مفتخریم که با وجود سختیها و موانع توانستهایم دغدغه تأمین داروی 778هزار بیمار خاص و صعبالعلاج را رفع کنیم. در سیناژن باور داریم هر دوز دارویی که تولید میکنیم یک واحد امید است؛ از شرق تا غرب کشور و از شمال تا جنوب آن و حتی فراتر از مرزهای ایران برای خلق این امید تلاش میکنیم چراکه آرمان ما ورای تصور است.
همچنان که دکتر فریدون مهبودی، رئیس شورای سیاستگذاری انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران، گفت: «بیوتکنولوژی پرچم افتخار کشور است، ما آن را به بهانه سختیها زمین نخواهیم گذاشت.»؛ این رویکرد همواره در سیناژن ما جاری و ساری بوده است.
در افتتاحیه سومین نمایشگاه و کنگره ایران بایو از دکتر هاله حامدیفر، مدیر گروه دارویی سیناژن، به پاس سالها تلاش در عرصه سلامت و حوزه بیوتکنولوژی کشور به عنوان چهره تأثیرگذار صنعت قدردانی شد.
در روز اول نمایشگاه ایران بایو، پنل «رگولاتوری داروهای بیوتک» به دبیری دکتر حامدیفر، مدیر گروه دارویی سیناژن و با حضور دکتر خشایار روشنضمیر، مسئول فنی داروهای بیولوژیک سیناژن، دکتر بهروز حاجیان طهرانی، دکتر محمدرضا عابدی، دکتر جلال غفارزاده، دکتر محمدمهدی مجاهدیان و دکتر سعیدرضا پاکزاد برگزار شد و اهمیت و مسیر رگولاتوری داروهای بیوسیمیلار، فرایند ثبت محصولات و ورود آنها به فهرست دارویی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
یکی از بخشهای جذاب حضور سیناژن در روز نخست نمایشگاه، نشست هماندیشی دکتر حامدیفر با دانشجویان بود. وی با اشاره به دغدغههای بجای دانشجویان در خصوص شغل و آینده، گفت: «تلاش کنید در همه سطوح بهترین و متمایزترین عملکرد خود را داشته باشید و اجازه ندهید سختیها و شرایط مانع تلاش شما باشد. اتفاقاً در شرایط سخت و پرچالش است که تمایز به بهترین نحو خود را نشان میدهد.»
بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه همواره یکی از اولویتهای ما در سیناژن است؛ در همین راستا و برای تعامل نزدیکتر و ارتباط بیشتر با دانشجویان حوزههای مرتبط با صنعت بیوتکنولوژی و داروسازی، با همکاری انجمن علمی دانشجویان داروسازی ایران، رویداد «بایولیگ» را برای اولین بار در هر سه روز نمایشگاه برگزار کردیم. دانشجویان در این رویداد هیجانانگیز با انجام یک کار تیمی و رقابت با دیگر تیمها، با پاسخ به سؤالات تخصصی به ایستگاه نهایی، یعنی غرفه سیناژن میرسیدند و جایزه خود را دریافت میکردند. سؤالات و چالشهای این مسابقه با هدف توسعه توانایی جستوجوی آنلاین و استفاده از هوش مصنوعی و همچنین کاربرد دانش شرکتکنندگان در صنعت، طرح شده بود. زمان در این مسابقه یک عنصر کلیدی بود و تیمها با رقابت تنگاتنگ و فاصلههای 5 تا 10 ثانیهای از یکدیگر جایگاه برنده را واگذار میکردند.
در روز دوم نمایشگاه، «کارگاه بیوسیمیلار 360؛ نگاهی جامع بر فرایند تولید یک داروی بیوسیمیلار از تحقیق و توسعه تا ورود به بازار و فراتر از آن» را برگزار کردیم.دکتر المیرا سیاری، معاون کنترل کیفیت و دکتر هیوا تهرانی، معاون تضمین کیفیت سیناژن فرایند تولید یک داروی بیوسیمیلار از آغاز تا مرحله پسابازاریابی به تفصیل بررسی کردند؛ این کارگاه با توجه به شکاف صنعت و دانشگاه، مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
ما در غرفه سیناژن در این سه روز با ترتیبدادن یک قرعهکشی جذاب در غرفه متفاوت خود، پذیرای بازدیدکنندگان نمایشگاه ایران بایو بودیم. بازدیدکنندگان با شرکت در یک نظرسنجی آنلاین شانس خود را برای برندهشدن پکیج سیناژنی امتحان کردند و هر روز برای قدردانی از مشارکت بازدیدکنندگان در این نظرسنجی، به 5 نفر هدیه سیناژنی تعلق میگرفت. همه هدیههای داخل این پکیج قرار است برنده را به یاد سیناژن بیندازد.
خرداد1402
/ /